Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال‌های گذشته، سرمایه‌گذاران برای ورود به بازار سرمایه باید صرفا با تکیه بر دانش و تحلیل خود، اقدام به سرمایه‌گذاری در بورس می‌کردند اما در حال حاضر خدمات مشاوره‌ای برای معرفی ابزارهای جدید اهمیت فراوانی دارد تا نقدینگی به سمت مناسبی سوق پیدا کند و سرمایه‌گذراران بسته به شرایط خود بتوانند مدیریت بهتری بر دارایی‌شان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ارائه خدمات مشاوره‌ای به سرمایه‌گذاران، می‌تواند به کاهش ریسک و حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران منجر شود. از سوی دیگر با ارتقای اعتماد به بازار و رشد سرمایه‌گذاری در بورس، رونق بیشتری حاصل می‌شود.
کارگزاری مفید به عنوان بزرگترین خدمات‌دهنده بازار سرمایه که 50 شعبه خدمات‌دهی در سراسر کشور دارد، برنامه توسعه خدمات مشاوره سرمایه‌گذاری را در دستور کار دارد. ماهیت شعبه‌های این کارگزاری به سمت مراکز مشاوره سرمایه‌گذاری در حال تغییر است.

ارتقاء سطح کیفی خدمات در شعبه‌های کارگزاری
از ابتدای سال 1397 با آغاز روند رو به رشد بازدهی سرمایه گذاری در بورس و به تبع آن افزایش اقبال عمومی از این بازار، ایده جدیدی که از سال‌های قبل با هدف توسعه ارائه خدمات و ابزارهای مرتبط با سرمایه‌گذاری در کارگزاری مفید شکل گرفته بود به مرحله اجرا درآمد. این ایده بر مبنای توسعه خدمات مدیریت دارایی با تمرکز بر صندوق‌ها و سبدهای سرمایه‌گذاری قرار دارد.


بر این اساس راه‌اندازی مراکز مشاوره سرمایه‌گذاری به عنوان جایگزین برای شعبه‌هایی که صرفا خدمات معاملاتی ارائه می‌دادند، وارد فاز عملیاتی شد. نخستین مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری مفید، در ابتدای سال 1397 در ساختمان مرکزی این کارگزاری راه‌اندازی شد.


پیش از این، شعبه‌های کارگزاری مفید خدماتی نظیر ارائه کد معاملاتی به سرمایه‌گذاران و سایر خدمات مرتبط با معاملات آنلاین و غیرآنلاین ارائه می‌کردند اما ارتقاء آن‌ها با راه‌اندازی مراکز مشاوره سرمایه‌گذاری، سطحی فراتر از قالب سنتی ارائه خدمات کارگزاری‌ها محسوب می‌شود.

50 مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری فعال در سطح کشور
به دنبال توسعه برنامه ارائه خدمات نوین مدیریت دارایی و تداوم گسترش مراکز مشاوره سرمایه‌گذاری مفید در سراسر کشور، در فاصله سال 1397 تاکنون، حدود 50 مرکز برای ارائه انواع خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌ی شیوه‌های سرمایه‌گذاری در بورس، در استان‌های مختلف راه‌اندازی شده است. عمده این مراکز در کنار خدمات پیشین کارگزاری در بازار سرمایه، به عنوان مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری نیز فعال شدند و به مرور حجم عمده فعالیت برخی از این مراکز به ارائه خدمات مشاوره‌ای اختصاص یافته است.


در شهر تهران تاکنون 9 مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری راه‌اندازی شده است. پس از افتتاح نخستین مرکز در تهران طی سال 97، دو مرکز دیگر در بهار سال 98 در دو منطقه فرمانیه و سعادت‌آباد تهران کار خود را آغاز کردند. در کنار توسعه مراکز جدید، شعب پیشین کارگزاری مفید نیز طی دو سال گذشته به مرور، برای ارائه خدمات مشاوره سرمایه‌گذاری با محوریت سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها و سبدهای سرمایه‌گذاری، آماده و تجهیز شدند تا به این ترتیب مشتریان بتوانند از طریق این مراکز، به غیر از دریافت خدمات معمول، برای سرمایه خود تصمیم بهتری بگیرند.


جدیدترین مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری راه‌اندازی شده توسط کارگزاری مفید در شهر تهران، مرکز مشاوره زعفرانیه است. این مرکز با هدف افزایش ظرفیت ارائه خدمات مشاوره‌ای به مشتریان، در مهرماه امسال راه‌اندازی شد.


مدیران کارگزاری مفید به دنبال آن هستند تا اواخر سال جاری و ابتدای سال آینده مراکز جدیدی در تهران و شهرهای دیگر تاسیس کنند. از جمله آن‌ها، مرکز مشاوره واقع در خیابان شریعتی است که تا پایان امسال به جمع مراکز خدمات مشاوره سرمایه‌گذاری مفید در پایتخت می‌پیوندد.

50 درصد خدمات مشاوره‌ای در حوزه مدیریت دارایی‌
خدمات مشاوره‌ای کارگزاری مفید ضمن ارائه اطلاعات در خصوص سرمایه‌گذاری مستقیم به متقاضیان، بیشتر تمرکز خود را به معرفی تخصصی خدمات سرمایه‌گذاری غیرمستقیم، یعنی سبدها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاص داده است تا ریسک سرمایه گذاری برای افرادی که تخصص کافی برای معاملات مستقیم سهام ندارند، کاهش یابد. البته تشویق سرمایه‌گذاران به سمت این ابزارهای مالی نوین، فرآیندی بلندمدت بوده و نیازمند فرهنگ‌سازی و صرف زمان جهت افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به این مدل سرمایه‌گذاری است.
آنطور که برآوردها نشان می‌دهد، در سال 1397 بین 10 تا 15 درصد خدمات شعب کارگزاری مفید به خدمات مدیریت دارایی اختصاص داشت که این میزان در سال 1398 به حدود 30 درصد افزایش یافت. از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به 50 درصد خدمات ارائه شده از سوی شعب و مراکز مشاوره سرمایه‌گذاری مفید مرتبط با حوزه مدیریت دارایی با استفاده از ابزارهای سرمایه‌گذاری غیرمستقیم بوده است.

مراکز مشاوره سرمایه‌گذاری با ارائه اطلاعات کامل و جامع درباره نحوه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم از طریق سبدها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری، به دنبال آن است تا دامنه ریسک فعالیت مردم عادی در بازار سرمایه را کاهش داده و ابزارهای مطمئن‌تری برای سرمایه‌گذاری را در اختیار آنها قرار دهد.

برای اطلاع از نشانی شعب کارگزاری مفید "اینجا" کلیک کنید.

لینک کوتاه: asriran.com/0039kB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کارگزاری مفید مرکز مشاوره مراکز مشاوره سرمایه گذاری مشاوره سرمایه گذاری مفید مرکز مشاوره سرمایه گذاری سرمایه گذاری در بورس ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری سرمایه گذاری خدمات مشاوره ای مدیریت دارایی کارگزاری مفید سرمایه گذاران بازار سرمایه ابتدای سال راه اندازی صندوق ها سال 1397

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است

به گزارش قدس خراسان،علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است